Hvem er jeg?

Mit navn er Anita Larche, og jeg har gennem flere år interesseret mig meget for fotografering. 

Det har været en hobby der har fyldt meget. Til dagligt arbejder jeg som leder på hotel, og har haft stor gavn af at bruge mine erfaringer i hotel- og restaurationsbranchen i mit arbejde til bryllupper.

 

Jeg startede i 2016 mit eget fotostudie i Løgstør.

Sidenhen er det blevet til mange sjove og spændende opgaver - kort efter at jeg var startet med fotostudie fangede bryllupsfotografering for alvor mig, og heldigvis lod flere brudepar mig bruge dem som "prøvekaniner". 

I 2017 blev bryllupsfotografering så den kategori hvor jeg fandt min hylde.

Som bryllupsfotograf er det ikke bare det at fotografere, der driver mig. Det er stemningen, menneskerne, glæden og den nærhed man oplever som en del af dagen. Jeg dedikerer mig 100% til jeres dag, og følger jer og jeres ønsker. 

I dag har jeg flere bryllupper bag mig, og er ofte rost for min evne til at falde i med tapetet, på en måde, hvor alle de gode øjeblikke bliver fanget, uden at folk har følelsen af at være "på" - jeg arbejder udfra at dagen skal nydes og fanges på mest naturlige vis. 

For mig, er det vigtigt at I kan læne jer tilbage, og vide at de gode billeder nok skal blive fanget, uden at gæsterne skal have kameraerne op af tasken - I skal bare nyde dagen!